Gå til sidens indhold

Alle nyheder

 • Privatansatte DSL-medlemmer stiger 6,5 procent i løn

  Lønstigningerne blandt DSLs medlemmer er de højeste i flere år. Desværre har inflationen spist det hele og mere til, så reallønnen er faktisk faldet med 3,2 procent. Dette skal holdes op mod, at der sidste år var en reallønsstigning på 3,6 procent. ”Brug den rekordlave ledighed og dine resultater til at få mere i løn,” lyder opfordringen fra Lise Ryberg Hoffmann - souschef i forhandlingsafdelingen.

  Læs mere
 • Husk at holde din ferie

  Med den nye ferielov løber ferieåret fra 1. september til 31. august det følgende år. I den periode optjener du 25 feriedage. De feriedage, du optjener i ferieåret, kan du bruge til at afholde ferie fra 1. september til 31. december året efter, kaldet ferieafholdelsesperioden.

  Læs mere
 • DSL’s generalforsamling anbefaler et ja til fusion med DM og JA

  Formand for DSL, Henrik Steffensen Bach, motiverer her, hvorfor DSL’s generalforsamling fredag den 30. september stemte ja til at fusionere med DM og JA og anbefaler medlemmerne at stemme ja ved urafstemningen.

  Læs mere
 • 4 gode råd: Sådan tager du springet til det private

  Mange søger i disse år mod det private arbejdsmarked. Måske overvejer du det samme? Her er fire gode råd til, hvad du skal vide, før du tager springet.

  Læs mere
 • Sådan kommer du godt tilbage fra barsel

  Det er en stor omvæltning at skulle tilbage på jobbet efter barsel. Uanset om du glæder dig til at komme i gang igen eller ej, så er det en ny situation for dig og for alle i familien. Læs med her, hvor karrierekonsulent Cecilie Cohrt giver gode råd til at komme tilbage på jobbet efter barsel.

  Læs mere
Mit DSL